fbpx

WINNOW Detox ulje s niacinom

Winnow detox oil with niacin

Brzo upijajuće ulje za detoksikaciju brzo unosi niacin u duboke slojeve kože i pokreće mikrocirkulaciju kože s nevjerojatnim rezultatima neovisnih ex-vivo studija.

Aktivni sastojak

Mentil nikotinat – spoj dobiven iz prirodnog mentola i niacina (vitamin B3). Niacin (prekursor NAD-a u tijelu) vrlo je važan jer igra ključnu ulogu u regulaciji gotovo svih glavnih bioloških procesa u tijelu uključujući i kožu. Kada našoj koži nedostaje NAD, postaje manje sposobna za prirodnu regeneraciju. To dovodi do bržeg starenja kože i izaziva razne iritacije.

Zašto smo odabrali niacin?

Uz pomoć mentola možemo isporučiti niacin u kožu, bez izazivanja iritacije ili efekta „navala vrućine“. Ova isporuka pokreće mikrocirkulaciju kože i detoksikaciju. To je pametan način dostave niacina duboko u kožu kako bi se maksimizirala regeneracija stanica kože, bez ikakvih neugodnih nuspojava.

1200x1200px_fraktal_winnow-1024x1024

Kako Winnow Detox ulje djeluje?

Detoksikacijsko ulje, koje se brzo upija, brzo unosi niacin u duboke slojeve kože i pokreće mikrocirkulaciju kože, s nevjerojatnim rezultatima neovisnih ex-vivo studija:

  1. 104% oporavak stanica kože uzrokovanih akutnim oštećenjima UV-A/UV-B (oštećenja od sunca)
  2. 61% oporavak stanica kože nakon izlaganja urbanom zagađenju
  3. 39% zaštita stanica kože od gradskog onečišćenja zraka (dim cigareta)

Dermatološki ispitano.

Imajte na umu da biste i dalje trebali koristiti svoju omiljenu kremu za sunčanje kada je to potrebno i otići svom omiljenom dermatologu na preglede! WINNOW može biti dodatak koji će dugoročno učiniti vašu kožu zdravijom, osobito nakon godina izlaganja suncu i zagađenju te hormonalnih promjena u perimenopauzi – menopauzi i postmenopauzi.