fbpx

Što uzrokuje iritaciju kože tijekom menopauze?

1728x689 Px Fraktal Web Banner 7 23 Sterling V2

Kako bismo umirili nadraženu kožu za vidljivo zdraviji i ugodniji ten, razvili smo naš serum protiv iritacija sa srebrom.

Kako koža postaje nadražena?

Kako se približavate menopauzi, razina cirkulirajućeg estrogena počinje opadati. Niske razine estrogena mogu uzrokovati suhu i nadraženu kožu. Koža u perimenopauzi, menopauzi i postmenopauzi bilježi povećanu suhoću tijekom dana. Suhoća kože rezultira svrbežom, crvenilom, iritacijom i općom osjetljivošću kože. Kako bi spriječili suhu kožu, ljudi mogu koristiti nježnije gelove za tuširanje. Tradicionalni sapuni mogu biti posebno isušujući za starije žene. Najbolja je hidratacija odmah nakon tuširanja ili kupanja.

Jedan od najčešćih (i očitih) simptoma iritacije kože je zategnuto, crveno lice. Većina iritacija kože može se smiriti, ako ne i riješiti, korištenjem lokalnih tretmana za oporavak i zaštitu oslabljene kožne barijere. Potražite hidratantne kreme sa što manje aditiva. Oštri sastojci poput mirisa, sapuna i alkohola mogu pogoršati iritaciju.

Kako smanjiti iritaciju na koži?

Kako bismo umirili nadraženu kožu, razvili smo naš serum protiv iritacija sa srebrom. Čini kožu vidno zdravijom, a ten ugodnijim. To je naš lagani, brzo upijajući serum s MicroSilver BG™ i hiper fermentiranim sokom aloe vere te bez mirisa.

1200x1200px_fraktal_socialtekst_sterling_2_hr-1024x1024

MicroSilver BG™ je regenerator za kožu koji podržava obranu ljudske kože na nježan i održiv način. MicroSilver BG™ je stalno u prirodnoj ravnoteži sa svojim ionima. S MicroSilver BG™ postiže se stabilna opskrba ionima srebra na zahtjev. Ovaj depo učinak osigurava da se mikrobno opterećenje zdrave ili oštećene kože može učinkovito smanjiti. Omogućuje prirodnu regeneraciju zdrave flore kože. MicroSilver BG™ je učinkovito sredstvo za njegu kože koje pomaže koži koja pati od atopijskog dermatitisa, akni, rosacee i drugih kožnih stanja.

Dermatološki testirano (test na ljudima) s neovisnim in vivo studijama:


Nakon 28 dana redovite primjene u 50 ispitanika starijih od 18 godina:

  • 81,25% ispitanika je odgovorilo s da na pitanje: Je li vaša koža manje crvena?
  • 77,08% ispitanika je odgovorilo s da na pitanje: Je li vaša koža manje iritantna i osjetljiva?
  • 85,42% ispitanika je odgovorilo s da na pitanje: Izgleda li vaša koža zdravije?
  • 83,33% ispitanika je odgovorilo s da na pitanje: Je li vaša koža manje suha?